Övar tacktal. Så nominera mig nu.

Oj! Det här var jag inte beredd på! Oj, oj, oj... Tänk att jag, med min bajs- och sexblogg, skulle vinna årets Guldpennan-pris. Ööh, ja, jag vill börja med att tacka mitt värdiga motstånd. Egoina, Ghandi och Moder Teresa - ni är alla bra skribenter och världsförbättrare. Men idag... snyft... vann jag. [klämmer fram tår]. Sen vill jag tacka mina päronen för att de hade sex den där gången i maj '87 och skapade mig. Och min tvillingbror. Men framför allt mig. Sen vill jag tacka alla jag någonsin träffat. Inklusive min psykotiska granne som skällde ut mig i underkläder. Ni har alla bidragit till mästerverket som är Pelle Personliga. Tack! Och jo - hashtag världsfred.
 
And... scene.
 
Så där skulle det kunna låta vid en eventuell vinst där i september, när Veckorevyns Blog Awards går av stapeln. Men för att vi ska nå dit så måste vi först nominera den här bloggen. Hårt - vi måste nominera den hårt! Det har gått förr och det ska gå igen. 
 
SÅ HÄR NOMINERAR DU:
- Scrolla ned till formuläret och fyll informationen.
  • Namn: Pelles Personliga
  • Adress: http://pellespersonliga.se
  • Kategori: Guldpennan
  • Motivering. Till exempel: "a mighty good crotch, needs a mighty good price" eller "Pelle är bäst!".
  • Fyll i spamkoden. OBS! VIKTIGT!
- Klicka på "skicka".
- Gör om proceduren flera, flera, flera gånger.
- Säg till alla du känner att göra samma sak. facebooka, twittra, instagramma och så vidare.
- Be en bön om att det går vägen!
 
 
"OCH VARFÖR SKA JAG NOMINERA DIG, DIN JÄVEL?"
- En nominering på Pelles Personliga är en nominering till alla oss. Alla oss "mindre viktiga", vi med fötterna på jorden och en hand på skrevet. Vi som inte har ett jobb inom media, utan knegar på 07:00-16:00 varje dag.
- Det lönar sig. Alla som nominerar får en personlig kärleksförklaring på posten. Ljuger jag? Nej. Fråga alla som fick sitt vykort förra hösten.
- Du är godhjärtad.
- Du har utseendet för dig.
- Du köper fjäsk.
 
Så tänk inte efter, skicka bara in din nominering. Redan idag. Här är länken igen!
Tack! Hashtag världsfred.
 
 


TAGGAR: blog awards / hashtag världsfred