Kanske senasre (från utkast-arkivet, del 5)

Undra hur känd man blir av Big Brother egentligen? Eller någon annan av de där dokusåporna för den delen? Är det någon här som känner eller vet om någon varit med i krök-tv och hur dennes "kändisliv" tett sig? När jag varit på en del galej så har det varit en drös med avdankade Big Brother-deltagare och före detta Idol:are på plats. Är det sådant de gör efteråt, fast mer frekvent än en annan? Får de betalt? Hur går livet runt?
 
På mitt nuvarande jobb så ryktas det om att en har varit med i Big Brother. Och hen har ju uppenbarligen lämnat tv-planerna bakom sig. Är det så man får göra?
 
Jag vet inte varför jag skriver det här inlägget faktiskt. Det är ju mest frågor. Satt och läste om övergreppet i Big Brother som var häromdagen och plötsligt slog det mig att jag inte fattar hur de cashar runt vardagen. Troligtvis genom ett hemlighållet jobb. Kanske genom att sälja freebees 
 
 
EDIT: You win some, you lose - vad är det här inlägget ens? Varför tänkte jag att det kan vara något som skulle passa "kanske senasre" (med den stavningen, ja). Fast fortfarande intressant inlägg, jag har alltid undrat hur pass känd man blev att vara med i Robinson 1997. Mycket känt, lagom känd eller fortfarande okänd. Martin Melin är väl en av de få dokusåpakändisarna som jag personligen kommer på så här på rak arm. Vilka finns det mer?
 
Okej, började helt klart älta det här ämnet igen. Spännande!
 
 
JAG ÄR PÅ BALI JUST NU
Följ detta på Instagram
@personligapelle
 


KATEGORI: Pelles vardag
TAGGAR: hittade ett inlägg i utkast-korgen and used it. I used it hard.