Slutet (Dag 149)

Slutet på mitt veganmånadsprojekt är här! JAAAAA! Äntligen kan man återgå till att... inte äta så mycket kött eller mejeriprodukter. Jag gillar ju faktiskt veganmat. Inte så förtjust i halv- och helfabrikatssubstituten som finns därute, men är helt klart för att äta mer plantbaserat. 
 
Märkte dock att jag fick brist på antingen B12 eller kalcium. Vaknade upp med märkliga slemhinnor och händer med stickande känsla + var pisstrött 24/7. Tänkte på allvar att det kunden ha varit coronan som slagit till, men sen så började jag söka på vanliga vitamin- och mineralbrister hos vegan och hur dessa yttrar sig. Mycket riktigt så stämde allt in på mig. Det här var förra helgen när jag var tre veckor in i kosten.
 
Smällde i mig nötter, B-vitamin på piller och lite annat jox som innehöll det jag hade lite av. Sen mådde jag faktiskt bättre dagen efter. Jag vill inte tro att det bara var placebo, men vem vet....?
 
För mig har i alla fall en månad med vegankost inte varit några som helst problem. Skulle kunna köra en månad till, men har en dejt med en äggmacka imorgon som tyvärr kommer emellan. 
 
 


KATEGORI: Bucketlist
TAGGAR: bucketlist / pelles bucketlist 2020 / vegan / veganmat