Bra poddar till folket!

Ja, det är jävlar vad jag tagit mig an poddmediet den senaste tiden. Älskar skiten, perfekt när man inte pallar musik eller ljudbok. Bäst gillar jag poddar där två eller flera personer för ett samtal. Och jag tänkte inte dra ut på det längre än så här, utan här kommer en lista över mina favoritpoddar just nu.
 
Spöktimmen
Den här podden lyssnar jag på just nu, i skrivande stund. Inte helt lätt att lyssna på svensk podd samtidigt som man försöker skriva på svenska. Fan vad jag älskar den här podden och helvete vad jag gillar Linn och Jenny, som håller i podden. Det är bra dynamik i samtalen, det är spännande ämnen och bra research. Rekommenderas varmt! Jag har lyssnat på varje avsnitt flera gånger.
 
En mörk historia
Okej, så min lista kanske kommer bli.... "lite mörk". Gillar true crime och ond bråd död, ni vet. En mörk historia är den nyare podden som tar sig an både aktuella brottsfall och klassiska ämnen så som massakern i Jonestown. Spännande! Bra berättat av Carl Fridsjö.
 
Tankar med...
Daniel Redgert är PR-nissen från Västerås som fått en helt egen podcast. Här intervjuar han kända svenska människor och ställer, i min mening, de bästa frågorna. Han är sådär kaxig och dryg på ett snällt sätt (precis som jag). Skitrolig podd!
 
Skäringer & Mannheimer
Min senaste upptäckt på den här listan. Jävla kul podd med två jävla kul kvinnor! Det är så rappt, så roligt och så personligt på en och samma gång. Jag garvade högt på jobbet flera gånger idag.
 
Mordpodden
Och så var vi tillbaka i det mörka hörnet av poddvärlden igen. Behöver det här förklaras vidare? Det är en podd om mord, uppdelad i ett landskap per säsong. Jag håller på och betar av Skåne-säsongen just nu. Sjukt intressant, men jag märker att jag blir sjukt nedstämd av den här podden. Så max ett eller två avsnitt på en dag, mer detaljer om mord klarar jag inte på en dag. Men är man inte lika känslig som mig, så kan man lätt (LÄTT) beta av samtliga avsnitt på ett par dagar. Väldigt bra!
 
Poddarna hittar ni där poddar finns!

Vad har ni för favoriter? Jag vill ha alla förslag!


KATEGORI: Sushibetyg
TAGGAR: pelle tipsar