Vad har du i truta, Rut? // Tack & Förlåt

Här kommer blogginlägget som jag skjutit upp länge nog - direktreklamen för min och Ellens YouTube-kanal. För igår natt blev vi färdiga med redigeringen av klipp nummer två. Det är irriterande hur ljuset flämtar till och från under videon (jag glömde kirra inställningarna), men annars är vi båda jävligt nöjda. Vi är rätt kul fan, vi två!
 
Det som smärtar med att pubba skiten här på bloggen är att det är jävligt tufft att visa upp sig i rörligt media efter tio år i etern som skribent. Ni är många har haft turen att slippa höra mitt gnällig närkemål in action. Men nu har i alla fall mitt internetintresse utvecklats till det här, så tillsammans får vi, ni och jag, lov att lära oss acceptera mitt skägg på utväxt, störiga beteende och dialekthelvetet.
 
 
INFO OM YOUTUBE-KANALEN "TACK & FÖRLÅT"
 
Namnet: Är hämtat från tionde avsnittet av Mysteriet på Greveholm, när mamma Astrid uppmanar sina barn att "vara snälla, rara barn som niger och säger 'tack och förlåt' till mormor". [se det här, 3:10 in i avsnittet]
 
Och vem är Ellen? En av de viktigaste brudarna i den här mannens liv. Jag har inte (tror jag) nämnt henne innan vid namn pga name-dropping är jävligt ointressant om man inte vet/känner till vem man pratar om. Låter det logiskt? Jag brukar bara skriva "mina peers" och syfta på alla jag umgås med istället för att namnge Bosse, Lasse, Britta osv osv. Jag och Ellen lärde först känna varandra genom McDonald's där vi båda jobbade förut.
 
Vi kommer filma: All möjlig skit! Både jag och Ellen reggade våra egna YT-konton 2006 och delade många gemensamma favoritklipp redan innan vi ens kände varandra. Vi vet vad vi tycker är kul med andra ord. Några av våra favorittubare inkluderar bland andra Grace Helbig, Mamrie Hart och Jenna Marbles.
 
Övrigt: PRENUMERERA! Det blir kult! Och passa på att följa oss på Instagram (@tackochforlat)
 
Nu ska jag sätta mig och spela tv-spel. Ett annat oväntat intresse som uppstår så här på ålderns höst... Ålderskris?


KATEGORI: Youtube
TAGGAR: ellen, pelle och senapssillen / tack och förlåt!