2017 -> 2018

Som en kan skåda av mitt exeptionella Instagram-kollage ovan - det är fan nyår fan... fan! Har ni haft ett bra år? Mitt har varit skitbra, om man bortser från Trump, terrorism och jordens annalkande undergång. Varför? Jo, dels för att jag har träffat en snubbe som jag gillar väldigt mycket. Och dels för att jag har rest bort och sett världen två gånger och har redan flera resor planerande.
 
Två andra saker som skett den senaste tiden och som jag ännu inte hunnit skriva om:
1. Jag har fått lägenhet i stan! Skam den som fan i mig inte ger sig! Hittade en stor tvårummare i äldre stil och med en svinbra planlösning. Den första mars går flyttlaset! Så jävla taggad! Kommer bo en kort promenad från centrum.
2. Jag har fått en ny tjänst! Det har varit omorganisering på jobbet och jag norpade en av platserna för att bli teamledare. Det var en hård jäkla rekrytering med flera intervjuer och tester. Trodde jag var rökt pga kändes som om det gick sämst. Men - det gick ju bra! Ny lön, nya uppgifter och mer ansvar! Kommer bli så jävla fint.
 
På tal om jobbet, fa-an vad jag har jobbat halvt ihjäl mig på sistone. Jag och mina två kollegor har dels gjort det dagliga och samtidigt roddat i en utbildning för totalt hundra säljare och uppdaterat vad som känns som miljoner manualer och information. Så jävla jobbigt, men också så jävla skoj!
 
Jag tänkte att jag kan recapa året lite bättre kommande dagar. Ska försöka vara offline så mycket och börja kötta på med inlägg igen. Förhoppningsvis. Kanske. Antaligen inte.
 
GOTT NYTT ÅR!


TAGGAR: gott nytt år!