Julklappsslaktaren.

Bilden är censurerad pga some fucks are given.
 
Jag håller på och rensar mitt... ja, "förråds-rum" (eh?) här i lyan. Det ligger i anslutning till mitt vardagsrum. Föreställ er en större garderob så vet ni vad jag menar. Jag brukar behöva rensa denna yta ungefär två gånger om året då det fungerar som "jag lägger denna grej här så länge"-rum sex månader i taget.
 
Sen väller till slut skit ut och man blir tvungen att rensa. En gång på sommaren och en gång på vintern.
 
Och denna årliga sommarrensning tar verkligen fram min mest osympatiska sida. För i en påse så står alltid julklapparna som "blev över" och den skiten is outta here! Raka vägen till sopstationen med dig, random skitgrej som skulle fungera som "utfyllnadsjulklapp".
 
Mina päron är rara runt jul, de är verkligen det! Men fa-an för alla "roliga klappar" man får för att ens julklappshög ska drygas ut... Jag är snart trettio år, jag behöver inte en dassbok fylld med TOKIGA Bert Karlsson-sägningar eller doftrenare formad som en Converse-sko!
 
Jag låter hård, jag vet det. Men jag är inte överförtjust i att få en massa onödigt skit som bidrar till ytterligare skada av planeten. Och mina nära och kära vet om detta! Ett år önskade jag mig bara bidrag skänkta till Världsnaturfonden WWF och jag vill minnas att en fattig familj på Afrikas horn fick en get i mitt namn. Fortfarande min bästa jul på länge!
 
Fast... jag fick ju i och för sig en resväska med fyra hjul här om sistens också. Den var bra! Den har jag använt för att resa. I flygplan. Tvärs över världen. Så mycket för det miljötänket.
 
#hycklaren


KATEGORI: Okategoriserbart / Resa
TAGGAR: miljö och julklappar - är det bara jag som tänker så här?