Mindre pärlmusslor och mer Dexter.

Såg precis Extreme Home Makeover. Fan vad barnrummen inte är att leka med i det programmet.
 
"Eftersom Jonte sa att hans favoritfärg är havsblå, så har vi byggt en stor pärlmussla som han ska få sova i. Till höger ser vi en klätterställning i form av Titanics vrak och här uppe i taket har vi gjort en takkrona gjord av riktigt sjögräs. För den lite mer sensuella känslan så har vi gjort en replika av sjöjungfrun Ariels snäckskals-BH. Boys will be boys och så vidare".
 
Tänk om något glin bara kunde haspla ur sig att hen gillar Jack the Ripper eller något annat mordbit.
 
"Eftersom Ulla sa att hennes idol är Dexter Morgan, så lätt vi klä in hela rummet i plast. Väggarna är nedstänkta med grisblod för att ge den där genuina känslan. Vi slängde ut hennes säng och bytte ut den mot en brits, så kan hon ligga under sin attackbelysning och kolla på porträtten av alla de som hon bragt på livet".
 
#bratv
Dexter - Ullared - adhd-programledare - jonte
Sara Brännholm

Du borde fan pitcha den idéen....

Istället för extreme home Makeover

Extreme Horror-home MakeOver? Nåt i stil med filmen House of a 1000 corpses som förgrund. Det vore nåt det.

SannaM // lärare ~ normkritiker ~ lesbisk svenssonmamma

Haha! Dagens andra garv (Karins konstgrepp stod för det första), man tackar! Passar fint med mycket glädje idag när Jesus återuppstår osv.

Ellet

Nån behöver ju göra det. Inreder rummet som en engelsk sliten gränd anno 1880 komplett med mordredskap och en realdoll som får agera Mary Kelly. Perfa!

Nova

Haha...Vore underbart om något geni till barn verkligen gjorde det :)

Mari

Sick!

Lesthis gothworld

Haha, stackars ungarna, tänk så är de bara nervösa och vet inte vad de ska säga så de kläcker snabbt ur sig nåt och resultatet blir ett helt rum inspirerat av detta :'D liksom, när jag var 5 år ändrade jag intresse och smak varannan vecka.

Amanda

Blir alltid så frustrerad över det där. Som sagt var, hur ofta ändrar sig inte barn? Och när de sedan blir lite äldre, hur kul är det då att ha ett rum som ser ut som en hel djungel? Något lite mer genomtänkt och användbart hade kanske inte varit helt fel?

Svar: Eller hur! "hur fan ser ditt rum ut?!" "jo, alltså Extreme Home Makeover var här för tre år sedan och jag råkade säga att jag gillade Tarzan".
Pelle

anna

haha det hade ju vart klockrent med ett sånt rum jU!

Linda | KEEPMEINSANE.BLOGG.SE

Haha, I'd watch that! Antagligen har det redan funnits nån sån unge, men för att det ju är ett familjeprogram och inte får vara för opassande blev hen säkert övertalad till att säga att hen vill ha typ ett fjärilsrum istället.

Hatchetface

Men gud, exakt såhär raljerade jag kring detta igår!!! Mamma svarade uttråkat som vanligt men jag visste att nån tänkte samma sak, whoho, puss påre!